The Longest Day 2022 in 37 schitterende foto’s

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dus 37 foto’s zeggen meer dan 37.000 woorden, toch? Dus geen lang schrijfsel van hoe The Longest Day 2022 verlopen is. Dit jaar een verslag in beeld van  fotograaf Joris Knapen die – vinden wij – geweldige mooie schitterende foto’s heeft gemaakt. Geweldig veel dank.

Het was voor ons een dag om nooit te vergeten. Samen op de fiets met vrienden avonturen beleven en herinneringen maken. Inmiddels ook in Tweewielers een uitgebreide terugblik in podcast-vorm. En in september een heuse film, maar daarover later meer.

Ook veel dank aan ploegleiders Han Kock en Pascal Clement, aan motard Jos Hayen, aan cameraman Jan-Rein Hettinga en regisseur/editor Bas Koel. Jullie zijn geweldige lieverds.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *